сега ме замисли.. Би ми се нашла за во двор на неколку минутки, неќе во количка да седи повеќе од 10мин. Имаат страна нешто?
Ако ти е цело време под надзор, слободно, ама дека само ќе го оставиш никако. Тоа е мое искуство, среќа малата си ги стави рацете пред глава..
Во џамбо му земав Имаше и шеширчиња @Jana06 Во Ваикики имаш посебно трегери и такви гаќи па можеш да искомбинираш или пак во ДМ имаш исто гаќи. И во Котон исто можеш да ѕирнеш
Од каде можам да купам детски ролери, ама да не се толку скапи како по спортскиве продавници На интернет има некои страни да се порачаат но не знам колку се сигурни.
Kade ima od onie pernicinjata ko gevrece za bebe? Nikako da ne mozam da ja namestam na temeto da spie se mi se vrti levo desno
Остави ја да се врти, така и треба. Само на рамна површина на грб, па ќе си го врти главчето на двете страни.
Abe mojata bese karlicno i vo bolnica ja vrtea desno da spie deka glavceto ne i bese izramneto ko sto treba kako bila nabiena gore vo zeludnikot moj. Ako ja ostaam se desno ke spie, a treba i temeto da i se dooformi. Probav so peskirce go buta se nervira
пешкирот да не е само кај главата, туку до газот. Врти ја во креветчето од една страна, па од друга. Ќе те бара тебе и ќе се врти и на страната која не и е омилена.
Ќе смени, и моето карлично, обожаваше само на една страна да спие. Ја вртев во тек на ноќ ама таа пак се враќаше. Накај месец ипол мислам дека прв пат сама се сврте накај понеомилената страна и од тогаш си менува цело време и си спие и лежи преку ден и на двете страни подеднакво.