Ми треба ограда за на вратата балконска. Дали има во Џамбо мислам имам прочитано овде? Или некаде на друго место? Од каде да купам убав тротинет за 2г возраст, лизгалка и шаторче за во соба? (Ова ми се три идеи за подарок за внуката)
Здраво, комарници (заштита било каква од комарци) за бебешки креветчиња има ли друг тип освен оние како балдахин што се? И каде можам да купам?
Za na baterii stoznam ama ako e za vo kola vidi nekoj sto moze da se ukluci vo toa upaljacot od kolata, nekako poverojatno mi e takov da najdes
Многу се силни феновите, во колите обично 120 вати се за вклучување. Можеби лаптоп може да се вклучи и тоа со посебен инвертер што ќе ја претвора струјата од еднонасочна во наизменична. Инвертерот е за да можеш со штекер да вклучиш нешто. Едит. Еве ваков инвертер на пример, 500 вати може. Мислам дека има инвертери и за повеќе, но не знам баш дали ќе е океј за акумулаторот, ќе го исрка цел. Зависи и дали е кола, комбе, камион
Мене тетра за бришење коса ми е боље од фен. Незнам како ми текна ама после бањање ја бришам со неа нема нигде мокро и раат сум
Мајки каде да најдам комплет прибор за јадење (чинија, чаша, лажица, виљушка) со некој цртан лик? По можност онлајн. Ми треба за подарок за брзо.
од каде купувате тенки долни пижамчиња/хеланчиња? мислам каде има проверено најтенки. сѐ што сум видела, не било доволно тенко или уште не им се извадени.
Ima li nekade letni vreki za spienje? Mnogu mi se vrti uste od sega detevo sakam vo vreka da ja stavam ama samo zimski imam se prepotuva vo tie i po bodi samo. Bebe e 1 mesec