Летна количка. Зависи од детето, но внуката 10 пати дали седна во хранилка. Мојов до година ја користеше,од тогаш навака се мести на маса со нас. Ретко некогаш кога не јадеме во исто време го седнувам на хранилка и му давам играчки,боички. Во џамбо видов ама не знам колкави бројчиња имаше.
Да. Јас лани во септрмври ги гледав ама беа многу скапи. А многу практични ми изгледаат со ваквите сунгери што ги имаат за недај боже
Вакво не сум видела никаде. Вчера бев во Џамбо. Имаше, ама не приметив кои броеви. Наредени се доле скроз на крајот, да не луташ. Јас барам исто, ама без тоа за вода. Од Германија купив за ич пари, тука во Спорт реалити најдов за 2500.
Хомакс, Електроелемент, а онлајн види тука на Инста, на, друго место не сум сретнала.. https://www.instagram.com/p/CN5JUtCLvYZ/?igshid=h86yytylinyn
Од лично искуство количка. Хранилката не ја искористив ич со првото, нова ми е, а на колиЧката летна маста и ја извадивме. До 3 и кусур години се возеше во летната
Во Bebe Home има на Safety1st, како ролетни се и може да се собираат. Бели се од надвор, од внатре црни. Минатата недела јас зедов и на попуст беа.