Кога ај да најдам од тие мечињата како скафандер некој подебел? Во картерс немаат веќе а во другиде само тенки има.
Ги има овие од dottyfish тука во Мк, или треба од странава да се нарачуваат? И моево има чорапи со кожа одоздола, ама дека долги му се напред и се сопнува од нив. Помалите му се ептен мали, па најчесто ми е само по чорапи, или сосема бос.
и јас на тие мислам. Еве го постот на @Annath истот ни се случуваше. И мене ми се случува истото. На исправање тоа растегливото ми оди некако нагоре и ми се витка ногата нанапред. Јас носот ќе си го пукнев на лавабо со нив. Моите за возрасни ги купив од Велика Британија. Не знам дали кај нас има. Ќе ти ги дадев ама ги ставив во вреќа пред неколку недели и ги оставив во Даре Џамбаз. Овие на DottyFish јас ги купував од Бебеслинг кво уличките кај Универзална. Повели линк од продавницата: http://www.bebesling.mk. Еве и од чевличките http://www.bebesling.mk/statija/129. Овие се ептен добри смо ете нас не ни одговараа после првичното проодување.
Фала, ќе проверам. Моево се сопнува дека напред има уште два прсти, па виси делот кај прстите празен, ама нема помали од тие што се 19-22 величина. Големово немаше никакви проблеми со тие чорапки, верувам дека и малово ќе биде ок, само да му бидат точни. Иначе тој веќе активно оди нешто повеќе од месец дена, ама уште не е целосно стабилен. Со чевли надвор нема проблем никаков, ниту пак кога е бос, ама со чорапкиве се сопнува.
Vidi vo elva jas samo od tamu zimam takvi, tamu se so vistinska koza odozdola ne se ko pazarskite so skaj. Nas bas ni se pogodeni, i da moras brojce da pogodis inace se soblakaat nie 20-21 sea koristime ama kaj i da e ke mu se smalat brzo mu raste stapaloto (na tato e metnat haha)
Кај се наога Анаконда на пластичарската ? Дали некаде сте виделе реквизити за роденден со тема Paw patrol?
Бев денеска, некаде при крај на продавниците од десна страна (ако доаѓаш од Битпазар), едно 100 метри пред семафорот.
Фала Иренке, поубав да купите. Не е правен, купен од Дрим мебел од Сарај, единствен дуќан каде што видов да го прават/продаваат само горниот дел.
Да, кај пластичарите бев. Имаат голем избор, цените се супер, само барбики и кукли не ме бендисаа, многу поубав избор има во Галакси. А Галакси открив дека е дуќанчево кај мене во маало