Вакви рамки д не знаете каде можам да најдам ги гледав во Pantermis имаше пун куп секакви и сега нема ниедна. Тогаш рано ми беше да купам... Бараше мм во Јumbo не нашол
Сега баш ги гледав на Али, но последната нарачка ја чекав скоро 3 месеци па се мислам дали да нарачам..
Мајки кој број патичиња се за проодување? Имаме два пара исти 19.5 на поклон се мислам да ги сменам едните за 21 ама тие да не биднат за 2 години? Мал е па уште немам претстава со бројкиве
Така ми е кажано. Искрена да бидам не се заинтересирав да истражам. Муабетот по втор пат ни го направи тип од оптика во грциј кога сакав з ќерче да земам подобри очила. Ми кажа ништо да не земам, за да не стане фотосензитивна. Па си реко, чим овој не сака да ми продаде, веројатно има нешто. Обично читам, ама еве за ова не прочитав литература се ослонив на муабет. Ако читнеш нешто, пиши. Едит. Чичкп гугл вика да носат
Локо кроко. Мм зеде од таму, голема е, сѐ е опфатено, има 3д слики, мене ми е многу убава. https://m.facebook.com/officiallococroco/posts/1295911897219627?locale2=es_LA
Ич не е за тука прашањево, ама немав поим кај да го поставам. Каков градник за доење да си земам? Мислам на фирма, квалитетен да е.
Вели дека доколу не се носи штетата е по голема, и дека од нив имало side effects ама дека се незначајни. Нормално да се одбери добри наочари со заштита и да се малку поголеми огледалата за да се заштити и околу очи. Овоа на кратко кажано.