На лисца најобичниот ми се погоди. Сега си поголемо бројче, па види еден бр поголема корпа. За очилата решив да почекам, ќе тераме само си капче засега па ќе земам по потреба. Инаку овие на банз ми изгледа добри зашто не може да ги извади... од друга страна па може да му пречат, па ако е капче доволно тогаш супер. Спојлер
Битно е да се квалитетни со добра ув заштита. Така пишува, да не направи поголема штета. @LivingGlam овие на банз ги имам сретнато по сајтови како едни од подобрите.
јас сум многу задоволна од градниците за доење во сара фешн на NBB, 450 денари коштаат. преудобни се, некогаш и спијам со нив, а претходно не сум можела да поднесам никаков градник на спиење. добро изгледаат и со облека преку нив.
И јас ги имам овие Банз со оглед на тоа што тука 365 дена е сончево. Се уште не сум ги користела, затоа што избегавме на сонце да излегуваме сега.
не, формата е слична како на овој од линкот, ама го нема чипканиот дел, цел е памучен. не успеав да го најдам на нивната страна.
Мамаситас, некоја да нарачувала од дениција онлајн на инстаграм? Како сте задоволни? https://instagram.com/denicija.online?igshid=jjgl5g7irt8g
јас порачувам од таму. Денес си го порачав и ова. Од хм производите сум задоволна, а од тие дениција само крпа имам вака ок ми личи.
Ептен ми фатија око некои алиштенца, особено што ептен ограничен ми е изборот за машки. Фала мамич. ❤️