Таа продавница се вика Асатекс, не е Тритекс. Јас исто ја барав тритекс кога имаа објавено попуст на фб,но попустот важеше само во нивните продавници Овие имаат нивна облека но попуст нема.
Прво едно од комплетите 0-3 беше премал неможеше ниеднаш да го облече, второ имаше фелери трето кога порачував направиј апорачка и после една недела се прават дека не примиле никаква нарачка дека им се избришал разговорот бла бла па ги немаше тие раб што сум ги порачала тогаш и така. Во едно катастрофа а да и на влага на стоено мирисаа
Каде да купам вреќичка за спење ама со рацете "врзани" што е како на сликава? На англиски е swaddle, ne znam tocno na Mk kako se vikaat. Pishuvashe nekoj deka kupil i koristi ama poodamna beshe i sega ne mozam da najdam....
Во Ситник доле во ГТЦ има дебел памук како ова нешто слично, ама после неколку перења лепенките не се исти како на почетокот и лесно се одврзува. Купив пред некој ден од Локо Кроко, многу тенок и пријатен памук, не е многу квалитетна изработката пошто лепенките мислиш ќе се одлепат секоја употреба, ама син ми нема шанси да спие во него, за 5 минути карате му праи и вади раце нозе надвор... Ако најдеш на друго место исти вакви те молам извести ме
Е да се потсетив дека и тука ги гледав. Не ми изгледаат практични само пошто имаат капче, имам jac и едно со капче не ми е ни еднаш употребено. @MissWitch
Предлог поклон за машко бебе за кога ќе се роди? Старосватови сме им, да биде докај 4000,максимум 5000денари. Се мислев меѓу релаксатор,оградички што се за да си игра во нив и да се учи да станува кога ќе е поголемо,или нешто сосем трето...
До таа цена имаш доста работи. Предложи им, што им треба, дали столче за хранење, дали релаксатор....пошто може дупло да погодиш.