Здраво, каде да најдам прекривка или навлага за седиште за кола? И дали се универзални? Да одговара на секој тип на седиште?
Абе мене за да ми ја направат фиоката (една ) вака со прегради ми побараа плус 40€, така да ваљда не се толку хахахха
@Autumn Love @Slonce91 Јас си земав за неколку фиоки пластични организери по 79 ден од Џамбо, крем боја и мислам дека супер ќе ми се најдат Сеуште не сум започнала со средување, ама вака не изгледаат лошо Барав исто како вие што барате, не можев да најдам, не ме водеше патот до Сити Мол, па се решив за овие.
Епа кога ќе средиш пушти сликиче да видиме , ги гледав и јас ама не се одлучив, друга ми беше замислата а можеби супер ќе излезе
Ако не ти е проблем сличе да ми пуштиш да ги ѕирнам, мене па накај Џамбо не ме носи патот, да знам дали да одам.
Каде да најдам убаво ранче за машко? Торбава што ја имам со количката ми е преголема а и неможам цело време и до пред влез неа да ја носам ми треба некое малечко за шишенце, цуцла, играчки...
Смајли Неготино , да побараш слики нешто да ти испратат , и дали праќаат по карго да прашаш оти незн . Пред неколку дена бев таму имаше преубави и обични и со тул секакви. Или некоа членка ако има од нг да ти прате по карго ако бендисаш нешто.