Ај види трифантино на инстаграм. Изработуваат многу убави и можеш да бираш шари и дезени. Мислам дека беа по 1700 ама не ме факај за збор за ценава.
Не знам дали виде во Енци Менци, имаат моментално на попуст. Бебе Хоум има мн убави на Tiny Love, ама исто се над 3000.
Окаиди. Или ако не ти се брза почекај во Банз јули имаат попусти. Тук има исто, ама со таа цена како Банз, Мадеркеар исто провери.
Да напоменам само, не знам колкаво ти е бебето/ детето ама овие се една димензија за 2 до 5год. Моето ќе почека
Како пијано јас нарачав од Лотус М, 600ден е плус 130 достава, за 1 ден ми стигна. Исто бебе го обожава
Тенки памучни има во стружанка и памук пале. Јас почнав со муслинска пелена да го покривам, така планирам за летово. Ја добив на подарок од Тила. Каде да најдам муслинска пелена? Во Тила немале повеќе и немало ни да добијаат.
Ваикики. Исто види ги на инста Little bundles или поефтина опција (ако ти се чека) - Али . Едит: исто и Ело имаат.
Ауу колку цакани има на little bundles. Фала мама Од ело не ми се допаѓаат тие топчињата на краевите, инаку исти се како тие од Тила.