Нп мами . Иначе имам нарачано од little bundles, многу е мек матријалот. Плус имаат сега 10% попуст на некои.
Јас кога нарачував пред некој месец, цена беше 810 денари на една голема 120х120 или две помали 75х90. Сега дали имаат промена во цени нз.
За покривање, да му постелиш да легне, при капење за во кадичка, доење, бљуцкање, повивање.. (додади во низата ).
@Autumn Love Фала ти јас препоставував за некои такви раб. служи ама пак си викам да не случајно има специјална намена , а да ја употрбувам погрешо
@IRBBB , @Autumn Love , @doubleinfinity, Мајки може да погледнете на оваа страница има муслин пелени, еднослојни се. Ги има со различни димензии. https://www.facebook.com/Postelnini-po-naracka-slatki-sonishta-105826298013347/
Муслинот има висока пропустливост на воздух и така помага да нема потење. Јас како прекривка ја користам и во транспортерот/корпата ја постилам за да не се поти бебе дека набиено на жешково. Инаку, како што кажа @Autumn Love можиш да си ја користиш за тоа што тебе ти одговара. Фала мами @bella12, ќе разгледам.
Во ваикики Во стружанка имаше од ready две во пакување за 650д. и рекоа ќе донесат од ники текстил по едно во пакување.
Женчиња, гнездата за бебиња дали вредат да се купат? Како и за што ги користите? Гледам на нет има, но има ли и по продавници да се видат и цените како се?
Има во Ситник можеш да видиш, околу 1300-1400 беше. Јас уште се мислам дали да земам гнездо или монтажно за во дневна за денски дремки.
Ние имаме и го користам често,сега баш не толку често,бидејки е повеќе на под.ама ја ставам и во него,за дневни дремки,да завршам нешто работа.Иналку откако се се роди преку ден си беше во него,кога се симнувавме долу кај свекрвата исто со гнездото(има рачки ,згодно е за носење).мене ми е корисно што знам. Јас го зедов од продавница 1500,се вади навлаката,душекот е тврд,има мало ниско перниче со него и прекривка мека.практично ми е ептен.