Во Џамбо пред 2 недели не видов ама факт е и дека не барав тогаш па веројатно ми промакнала. Фала ви девојки за опциите
Дениција онлајн, Облека за возрасни и деца, Tiny Baby (на фб побарај ги носат облека од Х&М, Џорџ), Окаиди, Енци Менци имаат сега попусти и двете, Babyshopp.mk на инста, Muppet Kids, Wenice.
Значи мозокот ми е... седам вчера и си мислам дека ми фали во листата некоја “крупна страна”. Тоа Зара сум ја заборавила во ек на попуст . Локо Кроко и Пики сигурно, мада јас скоро сегде ги гледам кај што се продаваат играчки.
Нее скроз ненамерно.. што се зеде до 9 и 15 во средата се зеде, сега веќе за машки и да сакам скоро ништо не е останато .
Мајки,каде можам да најдам кутија или нешто слично за чување на памперсот? Мислам дека би требало да постои нешто за таа намена.
Специјално за пелени ова го имам само видено https://www.encimenci.com.mk/torba-za-peleni-096039-belo-siva-tri-drugara-154003 А инаку сигурно можеш да купиш кутија некаква од џамбо или негде и да си ја користиш за таа намена
Јас нешто сум си направила филм да е само за пелени,како да е мн битно тоа,ама највероватно ќе земам од џамбо нешто за таа намена.
И јас барав ама не најдов, една пријателка имаше од виолета пелени гратис таква кутија, многу практична работа. На али има некои ама не сум се убедила уште да нарачам.