Јас порачав од фб babyco.mk, со ногавици се, тенки убави, 850 ден. Кога ми стигна имаше мирис на некој лепак ама ја исправ и целосно изчесна, можно е од кесата на жешково така да смирисла..
Каде има пешкирчиња за плажа бебешки? За бебе 8 месеци, дали од оние како пончо што се би биле соодветни?
Во Ваикики Капитол видов, само еден модел беа, не беа лоши, имаше 18 и 19. Претпоставувам само за онака ти требаат, не за газење.
Бебе Хоум имаат нешто слично, на Tiny Love. Едната страна црно бела, другата шарена. На друго место немам видено а барав па на крај сама си направив картички. Едит: еве линк https://bebehome.mk/product/tiny-loce-двострана-интерактивна-медис-кинга/
Pred nekoj den kupiv od Ramstore, 179den,islreno da ti kazam iznenadena sum pozitivno. Meko e, tenkičko.Imase poveke boi
Страна некоа да нарачам мали шпикознички 50 или од 0 до 1 месец, сега гледам скоро само 56 имам, па да не му висат на бебуш си мислам.
Мила јас 50ки имам нарачано од Х&М преку Дениција онлајн (најди ги на инста или фб). Исто Зара, ама поретко се наоѓа баш 50ка. Окаиди, само таму бројчињата имам чуено дека биле помали, па немам нарачувано само ради тоа. Тритекс исто мислам дека имаат 50ки, боди сигурно, види може има и шпихозни.