Мајки, печатење на боди каде? -ариза не доаѓа во предвид -мала пажња ги ограбиле -welcome baby mk-само бели печателе -тренди модни додатоци-моментално не печателе. Други?
http://www.pecatenjemaici.com.mk/ Види овде, најди ги и на фб. Јас летоска печатев маица ама видов дека и бодиња печатат, а може да си бираш која боја ќе бидат буквите( јас не сакав бели или црни). Кај Зелен Пазар се наоѓаат.
Барам да купам кукла што плаче (како оваа на сликата), најдов во Маша и Медо, ама цената и е 1290 ден. Да не видел некој дали ги има поевтини во Анаконда или некоја слична продавница? Фала мајки
Што им фали на Ариза?? ^^ ако не најде некаде во близина на Молот има печатница, само треба да си однесеш блузичка, ама инфо утре
Mene ne mibse svigja sto novogodisnite im se tie dizajni i moras od niv da izberes nemozes dizajn po svoja zelba, a iskreno i ne se nesto kojznae sto dizajnite. Plus mnogu im se nekvalitetni, mene site nitni na spikoznite uste pri prvoto perenje mi padnaa a neobleceni. Druga rabota e sto ti baraat prvo da platis na zirosmetka direkt vo banka pa da im pokazes sl deka e plateno pa posle sedum do deset dena mozes da si ja zemes narackata od kaj niv, nemaat dostava so ogled na toa deka se skapicki. A neli so malo dete i nemas bas tolku vreme za setanje po banki za da platis pa duri i da odis da si ja podignes narackata.
Оваа баш плаче, и течат и солзи А инаку редовна цена и некаде околу 2000, не верувам дека поевтина од 1290 ќе ја најдеш
Да не сте виделе куќичка за кукли ама дрвена? Желба од Дедо Мраз и е на малата, бендиса една од Jumbo (пластична е), ама викам да не има поубави некаде.
Во грчки Лидл од 18.12. Ко да гледав на каталогот куќички, и баш дрвени. Сите играчки што ги нудат, се дрвени.
Кај Буњаковец некаде има продавница за играчки Панда се вика. Имаше една членка ставено линк од фб тука таму само дрвени играчки имало.
јас од квалитетот бев задоволна. ама, дури си ги земеш работите научна фантастика. дури ја погодиш жената кога може, и тоа ти сам да си отидеш кај неа дома,еднаш детето болно, еднаш нема кој да и ги чува, 5 пати со изговори и после кандиса. јас да ја молам за мои пари. ми беа за подарок и веќе испланирани. со твој мотив незнаат да испечатат и даваат глупи изговори. Никогаш повеќе.
Uzas e. Ko bozem nie nemame deca i na dugme se. Inaku taa e onaa istata na bebe gotvac "avtorkata", mislam se glea po knigata kolku e neprofesionalno
таа Елена?Со црвена коса? Таа лом ја направиа вчера на фб и немаше кај да бега го затворила постот да не може веќе коментари да пишуваат
Не знам дали е за истото ама имаше вчера пост во здрава храна здрави деца каде што велеше дека убаво им било на сите кога користеле бесплатни рецепти и совети од нив, а кога требало да гласаат за нешто таму никој не им дал поддршка.
имало некакво гласање за најдобра страна или така некако.И они не добиле ич гласови. И гневна беше на членовите од групата бидејки на гласале за нив.Ама и го лепнаа убаво жените.И рекоа дека благодарение на нив она бизнис си направи со книгата и грдна пара заработе