Не ми требаше на мене шаторче, на крај си прилагодив замислата од Јуск и Тила. Види тука, блиска од овде нарачуваше шаторче, пернички, постелнина, корпи.. Во живо баш изгледаат профи. https://www.facebook.com/magicalindiantent/
Јас имам позитивно искуство со Матра. Имам нарачано и лулашка и шаторче. Како што им кажав-така ми ги испорачаа, уредно спакувани и доставувачот се понуди да ми помогне да ја качам пратката до горе (но, нема потреба бидејќи пакетот воопшто не беше тежок). Материјалот не мирисаше, чисти беа. Да не испадне реклама правам, само да се вклучам во дискусија со поинакво мислење
^исто и јас имам убаво искуство со Матра, и нашето шаторче е од таму, брза испорака и со материјалот немавме проблем
Бебешките чаршавчиња што се со ластик дали одговараат за душече на транспортно креветче? Гледам има во памук пале и ситник ама не пишува димензија за чаршавчињата.
Телефонски се јавив...имале 2 вида: 170-180 денари еден модел, а друг модел поквалитетни српски околу 270 денари. Не ми се видени во живо.
Здраво на сите, дали имате искуство со нарачки од babyshopcharly Тетово? Неколку пати им пишувам на инста не враќаат и никој не се јавува на бројот за контакт што е оставен.
Со овие немам.Но со чарли бајби исто од Тетово да.Соработуваат и имам неколку работи од таму ,задоволна сум.
Zdravo kade.mozam da najdam rance za devojce a da ne e so likovi od crtani poednostavno? I da moze online da se naraca.
Здраво мајки кај може да најдам кондурчиња патичиња сандачиња ама помали од 17 број зошто тие и се големи? Ви благодарам