Атлантик,Ангел тренд,Џамбо…само пази со цените…ние купувме едно базенче од Дамбо Охрид 750 ден, истото тоа во Џамбо беше 1300, а во Кипер маркети 650 ден
Дали некој има ваков трицикал? Да ми кажи дали е добар за 4год дете. На внук ми треба да му купам поклон, го прашав што сака, изненадување да било. А тој има премногу играчки, па немам никаква идеа.
Јас порачав креветче, количка 3 во 1, релаксатор и бејби пијано од кај нив. Супер задоволна од услугата и квалитетот а и се супер реални со цени.
Фустанче или комплет блуза/кошулка со сукниче со Ариел,да не има некоја сретнато,ако случајно сретнете известете ме
Каде можам да најдам заштитници за фиоки ама да можам онлајн да нарачам? Земав од зегин ама не се убави беба ги одлепува
И покет плус не се спушта, бев да ја гледам, сакав таа да ја земам, на крај земав qbit + баш зошто другава не се спушташе.
Дали сте виделе некаде во Скопје заштитна ограда за бебето да не падне од спална? вака нешто ко на сликава
Помала е покитот, зависи и за колкаво бебе ти треба. Бебе мое е 5 месеци така да ми требаше мене да се спушта скроз и за спиење. И покитот ја нема и таа рачката напред за да вежба бебе да се исправа. Не се спушта скроз скоро до 45 степени е, а отидов залетана баш таа да ја купам. Барем така ми кажаа во крш, ваљда не ме излажаа