Каде има убави трицикли? Од кои сте задоволни оние 4 во 1 , 5 во 1. Да се врти седуштето дс се спушта... И слично
Мајки, што мислите која од подлогите е подобра за бебчо? Ги има ли некој? Некако повеќе сум за таа обичната дека има повеќе место па бебе ќе може слободно да се "тркала", а пак пијаното ми е интересна дека ќе може а си свирка и така мава со нозете ко лудо, ама пак многу тесна ми изгледа https://www.lococroco.com/бебешка-подлога-со-пијано-зелена https://www.lococroco.com/бебешка-подлога-слонче
Jas ja imam pijanoto i da tesna e,moevo bebe neso mnogu sega za sega ne ja saka. Toa ogledaloto im e krs celo ispogrebano niso ne se gleda,drugite ne mu se zabavni. Jas zakacuvav drugi igracki ama najinteresni i se sarite na podlogata. Podlogata e tenka ne mozes so nea na pod mora nesto ispod. Bebe e 3mes,ja imame od 2 i nesto
Мајки, да не сте сретнале некаде црвено фустанче за 2 год., да не е многу свечено ама да не е ни памучно 100 бутици проверив, црвена боја никаде не сретнав
Не знам која е подобра, ја имам само таа со пијаното, малиот ја обожава и да како лудо мава со ноџињата. Сега и свири на неа, па дупла среќа му е. Што се однесува до тоа дека е тенка подлогата, имам коцки доле на под, а можеш и на тепих за помеко да е. Ако ти е на мисла само за ширината секако бебето треба да е на под па таму може да се врти колку сака.
Првата подлога ја имам и ич не ми се допага. Се е тоа само подлога не е . Тоа што виси скроз ми е нестабилно. Што вика @Pacient srna огледалото ужас. За втората незнам, ја немам
Зара од апликацијата нивна, h&m има некоја фејсбук страна ама не сум порачувала преку нив, заборавив како се вика
Фала за одговорот, а за колку време стигнуваат од зара работите и дали плаќањето е исто преку апликација?
Овие што испорачуваат од Зара, два пати ми прават иста финта Демек не ми е испораката за до дома, туку до централа. Чисто да знаете, да не паѓате на таа финта
На мене сите пошти ми го прават тоа, посебно една што е блиску до дома па ми велат ама ти си овде блиску, можеш да поминеш… на сите истото им го велам, имам испорака до дома, не планирам на жешково да се шетам за платена достава на пратка
Јас ја имам на др браун, не е иста до овие. И јас сакав како на сликата ама и паѓаше зебрата нонстоп и не се лепи скроз до цуцлата како овие од сликата. Во бебе хоум нема вакви