Ја немам оваа, имам слична. Не е на сејфти фрст ама слична (мање више сите се слични една на друга). Сега изгледав видео со инструкции за оваа, и ми се допадна. Има се што ти треба, да си ја земеш
Toa shto e kako prechka megju nozite da e na posluzhavnikot ne na stolot, toa e bitno. https://www.lococroco.com/хранилка-loco-croco-coco vaka nesto
Зошто е ова битно? Имам неколку пати прочитано од членки за истово ама неможам да разберам зошто.. Јас имам со пречник на седиштето хранилка, ќерка има 2 години и 7 месеци, никаков проблем не сме имале зошто е ваква хранилката...
За да може да го користи и поголемо. Ако е на послужавникот нели тоа се поместува на напред и нагоре, тој доаѓа нанапред и се ослободува место. А ако е фиксно не можеш.
Затоа не гледам ни јас смисла како и Јана во тоа потенцирање. Имам две хранилки. Првата е со тоа на послужавник, вторава на седиштето. Големава кога ќе ја фати мерак без проблем седи во двете. Смешна е дека е голема за нив, ама воопшто не и е проблем седиштето
Е добро ама имаат деца што на 2 година се 9-10 кила имаат некои 20 и повеќе. Зависи а и плус за машки деца викаат да им е послободно. За женски можеби не е толку битно
Ќерка ми е 3.5 год со 16кила и седи без проблем. Не и оди дундето толку блиску. Така да и да има куре не би удирало, ниту би и било тесно.
Пред некој ден дознав едно девојче на 3 месеци имало 12,5 кила Значи имаат различни деца а и сите столчиња не се исти, некои се потесни. Затоа најдобро да си го видеш на лице место. Па не гледам разлика за 1000 денари плус би се одлучила за поскапото ако е попрактично.
Најсериозно и јас се зачудив. Ама на 2 години носи работи за 5-6 години. А има друго на 4 години 9 кила. Значи се е до бебето. Иначе за неискористени и јас имам се и сешто. Ама за прво секогаш гледаш на око што ти се допаѓа. Па мислам за второ ако имаме некогаш ќе знаеме и ќе гледаме што е најпрактично