Nikot od depresijata koa doznav deka moram ivf da praam Inace jas ja naracav online od logona ama mi ja preporaca pedijatar vo remedika taka da videte vo nivnata apteka
Каде да најдам подлога за играње што висат тропли над неа а да е околу 1000ка не по 2,3 иљади како што гледав во Енци менци и слични? Може да е и од оние пологи како со пијано.
Loco croco ima. Jas zemav piano 1400 bese. Ne e kojznae sto, da mi e ovoj pamet ke si zemev od encimenci. Igrackite ic ne mi se svigaat pak kupuvam drugo da zakacam taka da isto mi se fati
Здравоо, не знаев каде во тема Дете да поставам прашањево, ако има преместете ме. Дали знаете каде да најдам фустанчиња за дете 2год, за роденден и крштевка, во еден ден ќе бидат заедно со свадбата? Не мора да е скроз бело, не сакам ко мини невестиче да ми е, нешто шампањ боја или бебешко розе, се што е нежно но да не е бело? Кај да барам такви попроменливи ама не со тулови да се мачи дете ? Може и онлине страници и дуќани во околина на Скопје. Фала вии.
Јас земав бебе пијано од Андреј компани 1200. А имаше и за 1000. Во Бисер горе на спрат има бутик за детска облека и имаат преубави фустанчиња за девојчиња баш вака свечени има доста избор.
Каде да најдам ленено ромперче ама да биде од 0-3мес.? Секаде каде што видов се за поголеми... Било да е онлине или продавница не е битно.. Исто и онакво кебенце за сликање со месеците... Ама да може да ми го направат персонализирано
Kade da najdam BANZ kapce i naocari? Znam deka ima online ama bi sakala da gi vidam, i iskustvo so niv?
Каде можам да најдам гајќички за одвикнување и дали има големини и која големина иста како памперсот што ја користам или?
nema kraj za detski shoping... od nadvor se suskavi da ne propustaat, a vnatre kako frotirka/peskir material.. neznam bas da objasnam
Некое постоље за мафини за слатка маса? По можност хартиено. Џамбо, ДМ нема Од каде земате хелиумски балони со бројка? Секаде се од 600-700 ден.
Ќе земеш од Џамбо и ќе ти го надуваат кај што дуваат балони. Јас за свадбата ги однесов во Веро Џамбо да ми ги надуваат со хелиум. Постоље хартиено во Базаро да ѕирнеш дали има.