Да си прашам да не знае некој каде можам да најдам часовник и фискална каса играчки бев во џамбо немаше а часовникот ми треба да е пластичен
Фискални каса има во Галаксија од 450 до 950 ден. Има и во Анаконда исто не повеќе од 1,000 ден и во Крш околу 1,700 беше,
Pred nekoe vreme na fb gledav mnogu slatki maski cizmicki na reebok a sega ne mozam da gi najdam,da ne znae nekoj kade da gi baram,bash i na nekoj popust bea? Fala vi
Дали знаете каде можам да најдам слинг марама за бебе и дали некоја користела? Бебе е лепенка за мене па може така ке потфатам нешто низ дома
Леле немој Последно во колекцијата,од вчера Плишаните биле за бебиња и за фаќање прашина,умно дете имам
Wallaboo sling купив oд сити мoл, не ми текнувa кoјa беше oд бебешките прoдaвници. Oкoлу 4.200 ден беше. Јa искoристивме 2 пaти пo 10 мин.
Еве и тука можеш да прочиташ искуства за користење https://forum.femina.mk/threads/Носење-на-бебето-во-слинг-или-марама.14649/
На Бит Пазар во детски бутик видов такво гнездо 1500 денари.Имаш и по нарачка ти прават на Инстаграм babydesignelza