Za mafini jas zemav od jambo pred nekoj mesec imase zlaten i srebren hartieno znaes kako na dve nivoa, okolu 200-300den vo delot kaj kujnski rab gorniot sprat desno vo kjos ima vo sredina pernici takvi stvari... Za helium baloni skapi se sedge, jas zemav od jumbo prvo retko kade samo polnat so helium vas balon a i koga najdov 350den polnenje samo od balon taka da isto ke ti se fati moze i poskapo..
Среден не беше многу мал . Али и 350 да ти земале пак е океј зошто по 600 до 1000ка им се бројќите и се претерани. Балони се да му се сневиди. Слатката маса поефтина од балоните
Za brojka i dva golemi od jumbo so confetti, sekoj za polnenje poedinecno 350den zatoa koa ke vidis isto il poskapo mu doaga... koa sakas poevtino da izlezes ke si platis duplo
Туууу а јас барав кај детските родендени. Ако го имаш сликнато да ми го пратиш да пратам некој да ми земе. Фала ти
https://www.amazon.co.uk/Cardboard-...tands for afternoon tea&qid=1627990812&sr=8-2 vaka otprilika.. imase poise nivoa, golemini i evtini a super vrsat rabota... neka vidat so prodavackite ali ke baraat kaj sto se kasite levo kako na kjoshvo kjosh mu doaga
Мајки, барам оградица за бебешко креветче, не од оние комплетите со јорган што се . Гледав Ело па да слушнам од вас препораки пд кафе имате, онлине би било подобро да можам да нарачам. Трифантино незнам како се со цените не враќаат ..
Види во цвеќара, во Автокоманда има цвеќара во трговскиот дуваат со хелиум. Цената зависи од големината, ама сигурно не е 350ден
Мушамести се одозгора и не пропуштаат, ко божем. Јас земав за големата кога ја одвикнував, ама ич не сум задоволна.
Каде да најдам организер, фиокар или шо било за обувки? Имаме многу и така ми се собрани во една кеса, а сакам да си ги средам. Тила. Трифантино се многу тешки за комуникација. Да ги молиш да им купиш.
Тила има убави, може и онлајн. А за Трифантино преку телефон комунициравме и после со слики на вибер.
горе на спрат. Едно време стоеја на гондолите што се десно од скалите, а последно ги видов горе од скалите право, десно низ гондолите, каде што беа закачалките.
Дуваат и таму, ама поскапи се. Во внатрешноста, што гледа накај Рептил маркетот ( поранешно ел-де) Исто можеш да прашаш и во книжарница Траки( позади Рептил) ,и таму дуваат, ама мислам во цвеќарава во внатрешноста е најефтино.
Појма немам слушнав од другарка и сакам да ги провам почнав да го седнувам на нокширче али послем не ми седи пелената да му ја наместам ми бега гол низ цел стан