Ogledalo za vo kola za da gledas bebe vo transporter? Vidov deka imaat vo bebehome...na drugo nekoe mesto da ne ima
Na igralnata so topcinja od loko kroko visi vakva kniga ama materijalot e kako kesa, suskavec, katastrofa e inace bebe ja obozava .. a vakvi posebno ne sum videla
Фала ти најмногу Имаат ли бебе хоум опција за онлине да се купи? И ако да, да ми кажеш каде да ги барам, на фб, инста или сајт имаат?
Мајки, кажете ми од каде можам онлине да нарачам 'бебешка' ламба, не сакам многу големо нешто, и да не има јака светлина колку да можам да гледам во ноќта, да не се трескам од креветчето, а ако имате видено некоја интересна форма супер би било.
Во базаро има едни за во штекер што се, не повеќе од 100 денари. Инаку јас прво време користев обична ламба а ја покривав со тренерка.
Така сме, ама промаја шиба сите можни врати, прозори се отворени навечер Аа да ги знам тие, ама не ми одговараат далеко ми е штекерот, работа ќе ми врши нешто на батерии
https://mystoremkshop.com/product/лед-ламба-месечина/ Не знам каква е, мене ептен убава ми се гледа. Зачувана ми е за некое купување.
Ау да одамна ја меркав и јас Инаку сега ја видов во Tilla оваа ламба, ако ја има некој нека сподели искуство, на лик убаво ми изгледа па и модерна на тач е