Ее супер, нема да ти биде проблем да ми ја сликнеш ако можеш да ја видам во 'живо'? И кажи ми светлината јака е премногу или баш е супер за навечер не смета?
Ке ја сликам утре ако заборавам пиши да ме потсетиш. Сега кога гледам јака ми изгледа ама кога беше бебе синко таа јачина имав и јас во соба.
Мајки каде може да најдам интересни кутии за пакување.Моето ќерче почна сама да оди па мајка ќе и прави колачи за проодување. Еве во овој стил сакам (на пр.книжено со ,,прозорче,,)
Mozes da si naracas preku mothercare od grcija da ti povlecat. Ili da odis do solun i da si kupis i da si zemes taxfree
Девојки, од каде можам да купам торбица/ранец за работите на бебе? Ќе ве молам пратете ми линкови од некои интернет страни или продавници од каде би можела да најдам. Да напоменам разгледав во енци менци, бебехоме, но многу се скапи над 2500 а немаат избор на бои и дезени.
Тие што сте имале машко новороденче во зима каде сте наоѓале убави меки облеки како за излегување од болница или малце поубавки од само шпихозни и бодиња, а да не се многу шарени или со големи апликации?
https://instagram.com/mmshopmk?utm_medium=copy_link Јас од тука имам и сум презадоволна. 1200 мислам беше, преубав е ранецот и се собира.
Побарај низ локалните/помали продавници за бебешка облека или за бебешка опрема. Купив ист како тој што го продаваат на страната што ти ја пратила Ивана, ме чинеше 800 ден.
Земав од baby accessories на инста има и со дрвени топчиња и само силиконски ти си бираш боја и што да ти стават на држачот
Јас ќе упаднам неповикана Задоволна сум од ранецот од локо кроко што го земав.Собира многу раб.и материјалот е убав.