Во Охрид пред 10дена имаше многу наредено, крцаше од есенска, летното на страна и тоа стварно убави ствари. Чим нема Сити, нема ни Рамстор, обично прво Сити го редат. Дека и затворени Молови да не редат во Ретаил
Во капитол исто уште нема. Јас барав дуксерчиња за наутро да купам, ама немаше. Сега копам по старите нешто што го фаќа додека да донесат роба
За која возраст? Кај од 3год. Нагоре немаше ништо (или јас не гледав добро), а кај помалите имапе по нешто, ама мене ми треба на патент и ништо не видов
Исто и на мене во Рамстор- Ваикики ми рекоа дека имаат различна роба со Капитол. И на мене ми оставија впечаток дека се најснабдени
Mami aj ve molam za sovet,pomosh.Planiram preku net da naracham obleka za bebule,6 nedeli ima dali od 0-3 ili?
Кукла, мадркер се затвори само во Англија и Ирска чинам беше. Со тоа што од лани имаат потпишано договор со некоја компанија за чизми и повторно кај нив ќе се вратат на пазарот во тие продавници. Во останатите земји продолжија да работат најнормално. Јас редовно купувам таму и сум многу задоволна од квалитетот. Е сега зошто во Македонија биле стари, не би знаела да кажам.
Колку кила има бебуш и колку е долго? Од ова ти зависи бројчето највеќе. Ако е поситно 0-3 ако е покрупно 3-6.
Предлог од каде да нарачам облека за бебиња со достава на адреса во Англија? До сега гледав само H&M и George.