@wannaBeMomma @kukla21 https://www.facebook.com/Dizajnirani-Bebeski-Proizvodi-409985959388527/ Овде прават по нарачка
Да не сте виделе играчка или нешто било што со Од пред два/три дена синко бара вакви од Дедо Мраз Проверено од Крш,преку пазар,Анаконда,Галакси,Бисер,ГТЦ...нигде ништо
Mi treba bas celo sediste od hranilkata, mali sve go ispokina i sega samo sungjerot se gleda odozgora toa ekokozata ili sto i da e taa e iskinata. Neznam na snajder dali imaat takva masina za ekokoza mozebi kaj nekoj sto tapacira. Ama ako ima da kupam od negde polesno ke mi bide. Bas ke vidam sea na str na ikea
Дали сте виделе вакво столче за бебе некаде? Мора до Нова Година да го најде Дедо Мраз, малку ми е итно
Фала ти многу, сега се јавив ама не знам дали се разбравме со тетката Веројатно е тоа тоа, женава како хранилка некоја на столче што се става ми го кажува. Во секој случај ќе проверам. Уште еднаш фала
Овде ќе ти пишам да не бидам таму офф, па ќе ме караат Имаш такви комплетчиња, боди во Картерс во Молот, нема баш бројчиња, но не знам кое сте па види, ако не провери во Картерс-Џамбо. Секако и ова ако си од Скопје
Fala ti mnogu, kaj nas znam deka ima vo sekoja prodavnica, tuku vo stancijava moja nemozam da najdam. Odam vo h&m rasprodadeno, zara nema, c&a isto, site prodavnici gi svrtev... So natpis samo po naracka ke najdam samo valjda... Ke odam sega da pobaram pak na brzinka ako uspeam da najdam, ako ne zdravje, slednata god ke imame natpis my second Christmas
Уште стерилизаторот остана Го гледам овој на Чико од енци менци 2,980 ден. Ок ли е? Да барам ли некој поскап? На Нук или? Имало и некој стерилизатор/готвач на пареа... Anyone? Еве ваков во бебе хоме го има http://www.bebehome.mk/01-1616002-01 Немам искуство со стерилизатори, секој совет е добредојден. Едит: го нема тој во бебе хоме.
јас го имав земено на заем тој од чико. супер си е ама да ти кажам најискрено само првиот месец го користев за шишенца и за пумпата за измолзување. Не би купувала ама ако си се решила да купиш тој ти е добар има доволно место и брз е Дали некој купил/видел игрална или монтажно креветче со пристојна цена?
Фала, претпоставував ама си реков може некој знае на пластичарска да не има. Не ми се дава 4000 за нешто такво
Цела недела барам добар џампер со играчки околу и ротирачко седиште. Дали некој може да ми помогне каде да најдам? Ако имаат и испорака до други градови, би било супер.
денес гледав во city mall, многу убав на safety first, три во едно. на попуст им е ама ценава не е за обични смртници. Со попуст е 7000 денари имаа и во baby blue околу 3,500/4000. за 7000 можеш да платиш студент два месеци по пола саат да го скока бебето . а инаку ми напомена дека немаат залиха уште еден им останал