Девојки, дали негде во Македонија можат да се најдат поголеми тетри од класичните? Како кебенца големки. Или кај може да се најдат ќебенца со убав квалитет, ама да се потенки, да не се дебели. Фала.
https://instagram.com/littlebundles.mk?utm_medium=copy_link Ѕирни ги, само шо ми излезе на инстаграм дека имаат 20% попуст. Во ваикики има тенки и големи со мики маус (во машкиот дел, не знам во женскиот дали има поголем избор) по 299 ден.
Бицка додека бев англија нарачував и имаше опција за достава H&M,Zara,Next,M&S,Mango,George,Mamasand papas има уште ако се сетам ќе ти пишам освен Primark тие немаа достава.
@Yowannty вака се пакувани (оваа ми е се уште спакувана). Оваа е 85х85, а има и доста поголеми. Една ми е со големина како ќебе. Еве ваква е баш тетра
баш тетра се. Само нека пази на опаковката која величина се. Последно најдобар избор во капитол имаше.
Јас имам земено не е баш тетра сма преубава прекривка од ваикики беше 450 ден како муслинска е 100х150 мислам дека беше и не е тенко туку баш прекривка
Moze vo kidsandco muslin prekrivki baraj preubavi se Link https://kidsandco.mk/collections/муслин-прекривки
Не знам дали те сфатив добро ама ваљда прашувап дали има обичен душек. Мене ми понудија некој од мемори пена со Алое, исто околу 1500 ама не мо се виде нешто баш ок, па земав тогап за старт од тие за транспортно па сега кај да е кога ќе го симнувам бебе на подолно ниво во кревртчр ќе барам обичен со жичано јадро, таков ми спомнаа имало во симпо правеле по нарачка по мерка.
Za dusek za transportnoto...ne znam dali odat so ili se kupuva baska...ke mi treba transportno skoro pa da znam kade da baram i krevetce i dusek ako ne odi so nego
Имам транспортно креветче и уште немам земено душече од пусти страв да го ставам во него. На почетокот го ставав дека малечко. Сега некако ми е страв, ми се увртело во глава дека креветчето не е стабилно, дека кога ќе се потпрам на него ќе го погодам механизмот за склопување и дека креветчето ќе падне. Леле не знам зашто сум вака паника. И ми стои сега креветчето така.