Toa so odi so tranaportnoto e nekoja podloga koja ne vrsi rabota za nisto, faka da treba i dusek da si kupis, vo Loco Croco ima a i segde kaj so prodavaat transportni mislam imaat bar 1 model i cenite se okolu 1500 do 2000. Jas imam transportno od Loco Croco i sum mn zadovolna, iakreno platnoto najveke na toa krevetce mi se dopadna od site sto gi gledav.
Јас имам транспортно од енци менци. Иначе има секаде, Андреј компани, бебе хоум, локо кроко, либерта... Сите се без душек. Јас си купив еден душек на склопување за да можам да си го носам коа ќе патуваме и е супер за неколку вечери.
Не се сеќирај, јас до 4 години сум спиела во транспортно у ниеднап се немам склопено плус механизмоѕ за сколпување е со повлекивање нагоре а не туркање надолу. Пала на страна стравот ти е безпптреба и не реален.
Каде да најдам убави квалитетни бодиња еднобојни (а да не се клот бели ило светло плави ) или на риги за машко бебе, така лично да се за да ги комбинирам со панталони/фармерчиња надоле?
Добро бе луѓе бодиња по прерамки еднобојни кај да најдам? Стружанка и околни продавницо по една, две бои имаат. Ми требаат повеќе...хелп
Готвач на пареа со бледер како комбиниран апарат, освен на Филипс Авент има ли друг што се продава во мк?
Здраво, дали знаете дали затвори Mother care во Рамстор да не одам џабе? Последно кога бев ми рекоа до крај на август, евентуално прва недела од септември ќе затворат