Има попуст на се освен на играчките. 50% на седишта за автомобил, 70% на алишта(нема многу избор останато)… заборавив за друго ама сите цуцли, шишиња на авент, др браун, софи жирафата… има супер попуст
Имаше неколку. Големата со некои додатоци плус беше од 1700 и нешто на 1100 и нешто. Имаше и други поевтини ама не памтам точно
Како ги стерилизирате шишињата? До сега ги превривав... Или кажете ми стерилизатор не многу скап де...гледам има на струја и за во микро. Немам искуство со ова.
Јас овој го имам и задоволна сум. Единствено ми пречи што е гломазен. Купен од Бебехоум. Гледам пред него има и поефтин за во микро. Па и тие не се лоши... Најубаво прошетај и распрашај се во продавницата
Каде да купам хранилка со понормална цена (околу 3000ден). За поклон ми е, немам деца па не знам баш кај да барам вакви работи
Мајки шпикозни во комплет онлине каде можам да нарачам? Tiny baby shop i Detska obleka H&N немаат нешто многу избор т.е нема нова роба старите модели им се.
Мој предлог да си го земеш готвачов и во него да стелизираш. И за првото и за ова сега стелизирав и во него готвев за малиот а и за ова сега кога ќе дојде време.
Има мешана роба,и поефтини и поскапи. Тие со средна цена и поскапите се поквалитетни. Уствари,како ќе ти се погоди. До 12м му земав од таму долни пижами/тренерки пери носи беа,смешна цена 100 денари беа. За помали дечиња има алишта,всушност до 12-18м.