Carsafi so lastik za ovalno krevetce ama sakam neso sarenko da e, ne ednobojno. Da ne znae nekoj kade ima?
Јас имам вакво слонче, ама не од оваа страна, нашето е со од виолета памперси, ама купено пред 1год. Пиши им на овие од страната да ти пратат слика во живо како изгледа. Нашето е многу убаво и пренежно. Сега го користиме само за сликање Ќе прикачам слика.
Ова ми го пратија од кај нив.... не знам дали вреди и дали ќе го користиме за да го нарачам . По некоја логика ќе треба да го исперам, а како ?
Во Рамстор, ама пред 1год. Вака личи исто. Сега за сликање, после за играње. Јас го перам на 30степени во машина.
Kade da najdam ubava zimska jakna za dve godini? Koja cena se dvizat vo benetton, dal imaat dukan samo vo gtc i dal imaat online strana
Каде да барам креветче шо се спушта едната страна? И шо цена се...ако имате и слика уште поубаво. Страв ми е да ја ставам да спие во транспортното што го имам.
Зошто мами страв? Мојата си спие во транспортното кога сме кај мајка ми на гости. Сега на одмор бевме си се изнаспа во него без проблем.
И кас не можам да си објаснам . Се си мислам дека ќе се склопи креветчето...абе циркус сум. А и башка она многу прета, мрда дур спие, а материјалот е шушкав и ми шушти цело време.
Јас од Charli shop го зедов со фиокар 10.000, само креветче незнам колку е прашај. Дрвено е се лула и страницата се спушта па мене ми е споен со спалната. За кратко ќе ти пратам слика ако сакаш само да завршиме со доење