Јас имам и дрвено и монтажно, мојов многу жрда и тропа не се спие од него. Монтажното шушка, ама во дрвеното се испочука, само лупа не спијам по цела ноќ, иако имам оградици.
Ај помошш. Сакам од оние подлогине за на под, ама не од оние што беа шаренки од Лотус што ги објавувавме а не и од оние коцки што се, што се составуваат. Имаше некоја членка пред некое време објавено една подлога како крем беше, како тепих, незнам како да објаснам а објавава неможам да ја најдам ....
Ќерка ми од скоро 4 рипа и скока во трабапортно. Мука нема. За да се склопи треба средината да појде нагоре. Како може бебе то да направи?
Даа, ептен беше убава, само запамтив дека беше на крем, друго не Ќе проверам сега дали е таква на страната
I jas ja imam valjda istata bas sea barav link da im pustam ama ne ja naogam valjda ja nemaat veke ili momentalno
I jas go bendisav pa zatoa go zapamtiv… sakam i ja da go zeam, imase i drugi sarki otvarav gledav, interesni se
Внук ми го има тепихот за машки, со планети, ракети, не се сеќавам точно, во детската соба. Преубав е и пренежен И јас скоро баш ги гледав, се мислев дали да го земам.