@MilaSs12 @IRBBB Имам купувано од различни места и порачувано од нет, и поклони што добивал, до 3 сите се малечки, кои помалку, кои повеќе. На рака ги перам и на ветер ги сушам, не би требало да се собират. Баш ќе порачам од Џорџ, фала ви многу.
Сега гледам дека сум почнала со 3-6 месеци големина. Значи @nevermet18 земи си 3-6 или 6-9. Тие 1-3 ке се мали.
Почнав 1-3, ама тие му беа кнап ко си дојдовме од болница, беше околу 3500гр. Баш развртив по слики и пораки што сум порачувала, кога имаше околу 4500гр носеше боди од џорџ со величина 3-6 и му беа сосем точни. Ако сака да ги носи подолго, јас мислам 6-9 да земи. Инаку тие на џорџ се помал калап. Моментално бебе има безмалку 8кг и му се кнап 9-12. Сега по долги планирам 12-18 да земам.
Точно мајка, сум подзаборавила ама ги проверив пораките. Сум порачала 3-6 најмали ама ги носел од сам старт. Инаку шпихозните се долги ама тесни. Синко беше буце и веднаш му беа добри. Да сум порачала 1-3 немало ни да ги облече. Ми фали купување боди и шпихозни за бебе.
Во kids zone дали некој нарачувал? Малово има околу 6500кг, 3 месеци е. Ми требаат алишта за есен и зима и не знам која големина да земам.
Земи си за 9 месеци. Имам 3чиња од таму, на 4 300гр едниот пар панталонките му се многу кнап во половината, другите му се таман. Или уште подобро, побарај да ти ги сликаат во споредба неколку пара, оти може да се различен калап.
Леле баш ме чудиш со бројкиве мојата е сигурно 5 и нешто кила и еве нека е сега 61-62цм уште и се точни 1-3 бодињата. Во должина баш таман а во ширина и се ок и има уште место да пополни. Имам и од 3-6 земено и тие и се големки, може да се носат ама големки и се.
Gledajte gi cm na oblekite inace site imaat razlicni velicini za isti meseci @kostovaivana @Emotional123
Ајде мајки помош! Каде да најдам убава игрална и дали има нешто на што да обрнам внимание? Исто дали сте виделе негде фармечиња, џемперчиња на закопчување, есенски јакнички, бодиња по долги за машко бебе (се да е еднобојно или во риги) се изнашетав по градов се шаренаици оди па искомбинирај
Сте сретнале ли некаде маичка/кошула/блузичка со принт џунгла? Или барем едно од животните: жирафа, лав,слон,тигар,мајмун,панда....? За момче Јас бев решена да му испринтам маичка за роденден со темата,но не можам да најдам никаде скроз бела маичка Најдов во Стружанка, од 2ка почнуват ама голема му е. Ваикики нема, а не ми се порачува од овие што принтаат маици да не го утнеме бројот...сакав да му пробам
Истото сакав да го пишам. И мојов е сега сигурно околу 5 кг и од 1-3 уште му се точни и има фора уште да ги носи. Незнам колку е долг
Бодињата се одлични вистина. Шпихозни јас немам земано а сакав, има убави дезени. Иако не ми се купува нешто што е со ногавици брзо се смалуваат. Ист материјал се шпихозните и бодињата?
Леле исти големини носат нашите. Моето има околу 8кг, 9-12 му се точни, а 6-9 го собираат ама ептен кнап. Вака ако одиме, на 1 год. ќе носат облека за 3 год.
И јас хахаха.. Ама пред една недела добивме поклон боди од тритекс, за 9м. пишеше на него, точно му е. И од друга продавница за 9м. точно му е
На 1 год мојот носеше 24-36 Сега на 2 ипол години носи 4-5. Бебево и тоа натака оди, нема два месеца уште а 5 200 кг има