Одамна имам земено за подарок многу убави бебешки комплети од канеј према рампа. Пред да се породам бев, немаше ништо посебно, барем мене не ми фати око. Ќе ѕирнам и таму и таму што има, ваикики аутлет ми е далеку, не сум вакцинирана. Фала ти.
Ич не крши нозе за до Вајкики аутлетот, ништо нема или ако најдеш некое парталче за кое не вреди да идеш. Ај и да не лажам многу, комплет тренерки купив за 399ден, не се лоши за смена, од покрш квалитетот се, ама ми беше мака празна да искочам Најдобро ти е да испечатиш што сакаш чим бараш нешто конкретно.. НМ од овде сум порачувала. https://www.facebook.com/denicija.online/
Кај да најдам пижами/блузи за доење, со копчиња или патент? Имам спавачи ама ладно е веќе, не можам да ги носам, а вака се испоразболев кревајќи ја пижамата нагоре.
Jas zemav vo april od waikiki pizami gore kratki dole dolgi so kopcinja bas za doenje. I sega mi se super ama za zimovo ke baram i gore dolgi da se. A imam i spavaca od struzanka so dolgi rakavi ama ne znam dali i pizami imaat
Во сара фешн има со копчиња на средина, не се баш за доење специјални, ама лесно можеш да ја извадиш градата
Majki ste kupuvale li skafanderi za bebinja od 9-12 meseci ??? Ili toa e za pomali…. Na dva uma sum ne znam dali skafander da zemam ama pa godina dena ke ima moze i ke proodi zimovo, ili jaknicka… stv ne znam !!
Jas zemav od encimenci bea na popust samo sto se porodiv....koj da znae deka im se pomali broevite kojznae dali ke i bide tocno zimovo Inace top e skafanderov so rakavicki , cizmicki-ako odi da gi trgnes i da stais cizma za.odenje ili sto i da e. Imaat nekoj popust sea razgledaj poso skupi im se realno