Извини, тек сега гледам. Се прицврстува со каишите од количката. Се затвара со патент. Не е како ќебе. Ако најдам слика ќе ти пратам во лп. Моментално ми е вакумирана со зимската опрема
Јас имам исто го купив од Андреј Компани 1600 ден. Многу е убаво, само имај предвид дека брзо растат и после месец, два ќе го користиш откопчано
Мајки, бебе тргна во градинка, денес прави 9 м, не оди и не лазе, па не сакам уште од сега да носи топлинки и барам од тие едни чорапи што се подебелки одоздоле со гума/кожа и цели од околу опшиени, ако може некоја да ми помогне кај има. Кога немав дете нон стоп ги гледав по продавници хахха сега не знам кај да најдам.
Извини тек сега гледам дека си ми пишала. Се прицврстува со каишите од количката. Се затвара со патент. Не е како ќебе. Вакумирана ми е со зимската опрема. Ако најдам слика ќе ти пратам во лп.
Само со скафандер ќе ја шеташ ако излезете, ни вреќа ни прекривка ти треба ако носи скафандер. Двете е многу. Јас би ти препорачала да си земеш прекривка за количка за дожд, има универзални, но со патент напред за да подотвориш за воздух. Ако има ветар, дожд, само ставаш на количка и си шеташ по секакво време. Се утепав од шетање лани зимата со таква, секој ден бевме надвор покрај езеро. Ќе се наоблечеш убаво, како нинџа шетав со маска, наочари, капа, дебела јакна, чизми. Ќе ви годи воздух и на двете, ако не е загадено, се разбира
Имам за дожд навлака и крзнен скафандер. А имам и плик дебелко кебе со патент. Значи да не зимам прекривка . По тоа што ми пиша
Каде да барам таква прекривка? Одговараат за колички или транспортер? Јас најдов едно ама само за транспортер
Јас ке ви се замешам Ај линк од тие универзални навлаки за дожд, ветер Да се спремиме за на ладново време