Dali smeam da ja peram vo masina ? Nema na nea opis??? @kostovaivana mislam ti imase kupeno miki maus mek kako sirenava, dali go perese u masina ? Izvini ako sum pogresila
Смееш душо. Ја мини цела ја бутнав у машина на 40 и тоа на центрифуга 1200 вртежи, не мрдна. Сите плишани вака ги перам и немаат гајле. Само ако има онакво шо свири ќе ти се расипе.
Извини доцна гледам дека си пишала ако никој ме ти вратил до сеа да за детска опрема е ама имаат и текстил Eve link https://www.facebook.com/aandrejkompani/
Еден мал совет само, јас имам од ДМ купено оние вреќички за перење што се, ги користам за чорапчиња и ситни работи. Ставај ги плишаниве во таква кога ги переш. Ми се имаше случено некако да пукне конче од играчката од центрифугата веројатно, па хаос беше во машината
Здраво мајки, Кажете каде и дали се продава делот од хранилката мекиот за седење? Имаме хранилка PrimeBebe
Со бројчиња како стојат? Треба нешто поголемо/помало да се земе или таман си се за месеците? Пошто бебево мое си носи тој број што му е за месецот.