Што мислите за почеток дека е неопходно од типот колку бодиња и шпикозни треба да имам за бебче (треба да се роди здравје почеток на декември )
аа да го видов погоре само не му обрнав внимание. со здравје да си го служите не сум била уште во стружанка да разгледам што како има, ќе отидам и до таму
Во Аеродром, во новите згради карши Јане поликлиниката. Нели тука на кружниот има Стокомак, епа карши него му доаѓа. Пре пре преубави работи има! Заследи ги на инста нон стоп ставаат и сториња и постови. А нивни производи може да се најдат и во wenice.
Каде се најефтини шишињата на филипс авент. 2+++ сме, пиеме млекце од стакло од малите шишенца. Ама кај и да е ќе треба да земам поголемо. Мислам пластично да земам и за понатака да може само да си го држи. Е сега ова стакленото ќе може за водичка/чајче да си го користам? Дај кажете искуство...и од кај да земам. Дм, аптеки.... Знам различни цени се. А цуцлата да ми биде 0+така?
Јас го користев малото за водичка стаклено, стаклени и големи купив за покаснодо 5-6 месеци користев стаклени и авент натурал со најмал проток цуцла. Потоа користев томи типи и твист анд шејк за млеко а за вода исто земав пластично прво пиеше од томи типи а сега имам едно од мам и едно од бејбилове. Искрено да ти кажам дос ега мислам на мама имаат најдобар вентил систем , не сум пробала овие што се со големите вентили од томи типи и авент. Јатрвата користи др браунс и тие се убави. Авент не знам кај ти е најефтин ама горе доле тука се цените. Можеш онлине да провериш во зегин и има и др аптеки со онлине цени па спореди. Сега има 13 месеци уште пие со цуцли двојка , пробував со поголем проток ама не сака.
Јас за 1800 од сетек земав 4 шишиња авент (2 мали и 2 големи), цуцла и четка за чистење шишиња. Имаат сетови и со пластични и со стаклени. Разгледај секаде, ги има во сите аптеки. Види ако не е затворен mothercare во рамстор, бев таму почеток на септември мислам и сите шишиња и цуцли беа на попуст дека затвараат.
Vcera imase mnogu malce cucli ostanato,sisinja ne vidov ama imase od onie aparatine za greenje sise mislam na dr brown
И јас тоа помислив да сменам. Ама па си викам може нема да ја прифати цуцлата. Па пак да купувам филипс авент. А гледам другите се поефтини.
Додека не пробаш нема да знаеш. Моето од секакво пие не прави проблем. Ама има деца што не прифаќаат секакво шише.
Здраво, Ги разгледував на Окаиди скафандерите, ми се допаѓаат а не се скапи. Имате ли искуство да ми кажете како сте задоволни