Tendzerce za bebe po moznost nekoe taka detsko sto izglea sarenko i tanjircinja od onie sto se lepat na posluzavnikot os hranilkata? Gledav kidsandco ama malce zasle so cenive
Моник ваква има мојата.Супер е дебела пластика и не многу голема.Таа другата ич не е сигурна и е многу тенка пластика.
На Металец има шаренки , лончиња тенџерче. Ааа На твистшејк се такви јас ги имам , посебно се купува тањирче , посебно подлогата што се закачува. Убави се задоволна сум 2м веќе ги користам. Тањирчето и капаче има , во еурофарм ги имаш.
Оваа е подобра. Другата е баш мала. И за баткото ќе биде мала. Ние жабата ја имавме. За дете од година е океј. Макс 1,5. После им е мала ептен. Спојлер: Оваа
Електрометал има такви шаренки тенџерчиња, алфи, меркур. А тањирчиња силиконски шо се лепат али експрес најефтино.
Женски фини памучни капчиња за машко или качкети каде има бе , неможам ништо салам да најдам. По можност онлине , уште поубаво , оти далеку е Скопје @Chanell* смајли да не има , дали си видела , да го фаќам патот натаму.
Дали некоја мајка го има ова? https://www.babycenter.mk/mk-bebe-jou-lezalnik-za-kopanje-light-grey-877398.html Го добивме на подарок, ама не беше во оригиналното пакување па не знам како се користи. Во коритцето ли се става?