Имаме слично од ЕнциМенци. Да, во коритцето се става. Негде од 4 месеци почнав да го користам. Сакаше да си лежи на него додека го бањаме
Го имаме и ние, во коритцето се става. Јас од ко почнавме да го капиме во коритото, на адаптеров го легнувам. Ужива, обожава да се капи.
Уф ич не сум загледнала да ти кажам, ама пред месец дена купував за машко бебе од Мр.Бин, тоа на самата кривина што е, пред Смајли. Има фини работи таму а и пристапни им се цените. Ако одам до Смајли вечер/понеделник баш ќе видам па ќе ти кажам.
Ии го заборавив него , да стварно има и таму убави работи , да се прошетам јас овие денови . Ако одиш ѕирни баш и ти. Мора капче да најдам
Нема... Нема толку мали бев во сите, па и во зара(тука имаше до душа ама многу неубав материјал) и окаиди и картерс и сегде... Ко кој знае што да барам а не бела кошула
Оооф е добро.за мали бројчиња не сум гледала. И мене кога ми требаше мало бројче едвај во окиди најдов
Кај можам да најдам термометар за дома што можам да го залепам на фрижидер? Проверив џамбо, атлантик...нема