Мојот со обична врекичка спие у се врти без проблем, ваква уште не сум птобсла ама сигурно не е проблем, освен да му е голема па мн глимазно да не му дојде.
И јас се утепав барајки, на крај ми донесе мајками магнет од Охрид со термометар ситен е, ама врши работа.
Vo ramstot markitite ima momentalno po 230 denari. Jas posledno gi vidov vcera vo matketot vo Ramtor mall
Да ова во коритце се става кога е поголемо и веќе цврсто бебче. Не сум го употребувала, не можам да кажам дали и колку е практично. Мене гломазно ми делува, ама ќе каже некоја што го користела. Сега за сега закачуваме мрежа на коритцето и така го бањаме бебуш.
Исто исто, омилен дел од денот бањање не сум го ставала директно во коритце тек сега почнува да си ја држи поцврсто главата, а има килажа за на рака да го држам. Така што дур тера мрежата нека тера
Немам порачувано ама ќе ја тагнам @Naatashka123 таа мислам имаше купувано. Ако не си ти се извинувам.
@dipsidipsidipsi Даа, јас дирек во бутикот им одам, еве баш денес си испазарив Јас сум задоволна, тоа што сум го купила е супер. И после перење се ок алиштата, не се смалуваат одма.
Епа супер тогаш, видов денеска интересни работи па си викам да прашам да не се зафркнам тогаш да си порачам фала ти
Да си нарачаш. Мене баш ми се океј алиштата. Баш и во живо ги видов и си одбрав. Е сега фала богу како и во секој бутик има и нешто грдо, па и материјал нема да се погоди али во глобала океј е. И за парите се супер