Им пишав па чекам одговор фала што сподели сепак ќе нарачам па ќе видеме, вака не изгледаат лошо ни на слика, а за парите што викаш сегде е се скоро толку
Супер уште едно искуство. Јас ба баксуз од тоа што сакам нема гопемини сеа да видиме што ѓе предложат фала ви девојки
Јас вчера им зедов последни бројчиња, ако имаш од тоа барано Имаат избор, и не им е се објавено мислам на страната.
Каде да најдам шарени тетра пелени? Овие од Ситник/ Стружанка/ Памук пале ми се сите исти, едноставни
Убави фраерски чизмички за бебе, ортопедски да се? Кеги шус, к&к, и цицибан гледав ич не ми праат мерак моделите.
На H&m има преубави по страниве што носат од таму, колку се ортопедски незнам. Дениција поготово многу убави чизмички има објавувано
Јас имам од кидс&ко на mushie малку се поскапи ама се прубави, плус се со лепливо дно. Ама ќерка ми сама јаде затоа имам такви ептен ми се практични ги утепав од користење последниов месец, инаку кога ѝ давав кашички немав посебни тањирчиња, ѝ давав или од тенџерче или од стаклено чиниче (од оние како за крем-салати мали длабоки) Имам тањирчиња и од томи типи со поклопец нив ги користам за надвор.