Каде да најдам тренерки за бебе а да не коштаат 1000 денари, освен Ваикики? Некоја онлајн продавница да ми препорачате? Ама да бидат поквалитетни а не после прво перење да се смалат 2 броја
Гледав на некоја инста страна или фб не знам бел дводелен скафандер го барам два дена не ми текнува каде беше. Да не сретнала некоја случајно?
I ja zamizam i si se opremiv od vamu stvarno se super i od start sama ja ostavam. Uste priborot od bebebox da mi stigne
@Lovebug01 на брезе трењерчиња прочепкај по нетов побарај кај има.На квалитет се добри ми нема мрднато што имам купено а и не 1000 ден сигурно.Јас за големиот ги земам 1000 до 1300 а за малово има зависи од моделот од 500 па нагоре.
Здраво, случајно да не знаете во која аптека се достапни лепенките што се за температура, побарав во Зегин и Еурофарм ги немаат.
@mmacichka во зегин ги зедов,прашај кога ќе појдеш да ти проверат во која аптека ги имаат и таму појди.Ако не најдеш облоги со ациди-борици.
не сум од ск,тука кај што живеам има 3 зегин продавници па беа фини и ми кажаа во која има Доколку им се потрошени имам инфо дека ќе имаат нова пратка месецов само точно кога незз.
Во Еурофарм позади Капитол (карши Стокомак) секогаш имало на залиха кога и да сум побарала. За секој случај (може ти е далеку локациски) јави се и прашај дали имаат. Последно купив од нив пред 4м. така да не ми е тазе инфово, да не се сменило нешто во меѓувреме. Едит: Можам да поминам од таму и да прашам ако сакаш.
Мамички кај можам да најдам облека за доење, блузичка некоја поточно за сега есен/зима? Освен mostly babe. И евентуално пижами за доење?
Пижами јас од Сара фешн имам јас со копчиња лани ги земав, и во Ваикики има. За блузи не знам искрено јас ги дигав блузите нагоре или ако беше на преклоп или патент само вадев града. Моѕtly прескапи ми беа.
Во сарафешн имаа некоа нова линија за трудници и доилки , види баш може ќе најдиш нешто на страната . Ама сама онлине можиш да нарачаш по продавници ги немат.