А зошто ти е овакво чудо. Не треба да се ставаат во овие , бебе треба само да се научи да седе , слободно.
Maticnata mi rece kupila vakva za nejzinoto bebe ama predniot del bil dosta nizok i bebe sekako se prevrtuvalo nanapred. Jas ne kupiv vidi kako ke projdes
@girl__20 @Poppins @kostovaivana @Pacient srna фала ви на сите. Сакам да го земам за да би можела да го искористам како потпора, најмногу за кога ќе почнам со дохрана, ама не знам ни дали ќе ми е успешна замислата, ни дали бебе ќе го сака (со оглед на тоа дека ништо не сака), затоа и не ми се даваат многу пари. Перницата за доење мислам дека е многу пониска од ова, не би можела да му е потпора на колкови и грбче.
Ова е слично од Лотус. А тука кај нас во Стибера има скоро па исто вакво како на сликата твоја, околу 1000ден е.
Здраво девојки, дали знае некоја каде да најдам тул за креветче заедно со држач? Некоја идеја? Поздрав до сите
Овие им се објавени, дали ги имаат сите сеуште незнам, и јас ги гледав за кога ќе дојде време да си купам Во Стиберата над Тинекс, во центарот.
Ако не седи стабилно сам, пак ќе му биде искривено грбчето со ова. Не ти врши работа за хранење. Можеш да го држиш во скут на почеток, има по интернет препораки за точна позиција. Па кога ќе седне стабилно ќе почнеш со парчиња. Или ако баш сакаш од почеток со блв, чекај го да седне па и да не е точно на 6 месеци не е страшно. Вака ти е ризик без стабилно право грбче. Треба да може сам да се наведне напред за да исплука. Или земи го и пробај во продавница, да ја видиш положбата. Од слики не ми изгледа стабилно, ама може се лажам.
Истово баш од-до , сакав да и го пишам ама незнаев како ќе ме свате , ама стварно ептен се не ок овие работи и далеку од препорачани Ептен небезбедни , не ви треба вакво нешто , остајте ги на земја слободни , многу брзо се усовршуваат и седат сами , па ќе се вртка ќе си лазе. За хранење се знае или хранилка или во скут , крај краева на кревет во ќош , класика , бар подобро е од овие.
Тоа сакам да изведувам, со ова во дрвена хранилка, демек како потпора да му е. Затоа и не ми се даваат многу пари оти едно, може да не е изводливо тоа што си го имам во главата, друго, синче е склетчија и може да не сака да е толку "заробен". Не ми треба за да седи на земја во него. Инаку нема за шо да се лутам, секој има право на мислење. Ете на пример, со @LivingGlam веќе ме премисливте. Фала ви во секој случај.
Ова е најнеискористената работа на светот. Ми ја купи мајка ми ќеиф и беше ама не знам од каде. Прво седнување и беба ми се преврти главачки. И многу брзо си почна сама да си седнува, немаше ни потреба. И преголемо е не го собира во хранилка.
Каде има душек за бебешко креветче и како се движат цените? Тоа шо зирнав на енци менци, бебе хоум гледам дека душеците се некоја пена, а на сајтот на симпо има со жичано јадро.....кои се подобри?
Јас од бебе хоум имам и одлично е. На него спиеше до кај 18 м, 20 преку сила. Околу 3000 беше. Потоа се префрли со нас на спална и спие на душек од симпо со жичано јадео во пружина.