Да, ептен ми повраќаше бебето, само шо не го користев долго, некаде накај 3 месеци почна да се врти ко сказалки од саат и ми беше страв да не падни од него, па го тргнав.
Да Еурофарм , а мислам дека прочитав и во Крш да не ги има. Супер им е се , конечно да ги има и кај нас во мк.
Каде да најдам како штитник за каишот за во кола? Поголемиот седи во бустер, а тој се врзува со каишот од колата па му смета.
Незнам дали ќе те утешам или разочарам, ама нема прекинато, сеуште повраќа. 4 месеци ќе има за 2 дена. И гнездото каде лежи и го поткренав, и душекот и ништо. Т.е не повраќа како на почеток, сега барем само лигувки сменуваме, а тогаш скроз се преслекувавме оти лом се правеше. Сега ептен ретко блузичка да и сменам ако поврати и на неа. Ама после секој оброк веднаш ја кревам и малку нанапред ја навалувам и тоа што и е вишок веднаш го повраќа. Еднаш, двапати и толку. После сме раат.
Јас незнам што е многу што е малку. Некогаш само му се слева од устето, некогаш како фонтанче во помала количина, а некогаш и поголема количина. Битно цел ден си враќа. И одма после подој, и потоа. И на вртење, превртување додека ни е во раце враќа. Кога гуга ако се напрегне малку повеќе пак враќа. Незнам до кога вака
Повели MKD 154.41 3%OFF | New Colors Feeding set Food Grade Silicone Bibs Baby Plate Non-silp Suction Bowl Kids Tableware Waterproof Bib BPA Free Spoon https://a.aliexpress.com/_mOFUriK MKD 125.12 30%OFF | Baby Infant Bibs Cute Colorful Cartoon Bandana Waterproof Children Eating Drawing Long Sleeve Apron Baby Self Feeding Bib https://a.aliexpress.com/_mrQT9vY
Бебешки пантолончиња/долен дел тренерка од Тритекс? *се јавив на сите нивни официјални продавници - немаат. Некој маски бутик дали знаете што има роба од тритекс...
Дали е ок ова? Пишува има музика на пиано, другиве се тропалки. Дали и по другиве продавници е така или?
Кај можам да најдам скафандерче како во Muppet kids? Пред некој ден имаа куп избор, сега скоро сите ги истргале од страната. Гледав во Тила и локални бутици тука, нема ништо што ми се бендисува. Ми треба да е онлајн и по можност со исцели ногавички, како споени чорапки, не знам како се викаат, ме разбирате ваљда.
Го купивме денес ова истово, интересно е. Само треба да го потпреш на нешто или пианото да му го држиш, кога удара со ноџињата го бутка.
Мила чим е постојано мој совет не си давај пари на перници за џабе. Што ќе ти смени? Еве кога и додека е в раце враќа? Само стави му крпи под душечето. Макар што и тоа не помогна кај нас, ама барем подобро ја гледам И моево знае ако се насмее на глас да врати. И дека постојано и се рацете во устето пак ќе поврати. И јас незнам до кога, некои велат до 6м додека не се почни со кашички.
Преубава работа. Моево ја обожава. Ја легнувам и се смее, си гуга со тоа играчките над неа, свири со ножињата. Има различни музики додека удира да свират, а има и една постојано си свири, неа и ја пуштам кога ја заспивам за дневните дремки, приспивна е скроз