MM toys има убави едукативни играчки. Имам порачано за подарок, супер беше. Имаат и продавница во Ск. За оваа конкретно незнам дали ја има
@Andrejaaaaaa Моево исто после цицање, во седење, во држење и тоа не еднаш 10 пати ја преоблекував. Еве 7+ е кашички јаде и уште си повраќа.
Од која страна може да порачам некоја игрална, подлога за да ја ставам бебка на земја а да не е многу скапа?
@jarec6 во тила во пп нема, ми рече дека имало порано. Да им пишиш на фб, услужливи се, ќе ти вратат дали има во капитол или рамстор. Или пак бт, ако има во бт, јас ќе ти купам и ќе ти го пратам/донесам.
Каде да најдам вакви гумени чизми со крзно за девојче. Ми треба број 23 а секаде каде што прашав од број 28 па нагоре одат..
Здраво мајки. Дали знаете каде може да најдам вреќа за спиење, по можност со ногавици, за над 1г. Само да не е Tiny Angels, скапи ми се многу. Во Waikiki гледав, ама дебели ми се.
Исто и јас барав/барам жарени, до сега само од ваикики ми фатија око Исто и од бејби шоп пример: https://babyshop.mk/mk/sensilo-tetra-pelena-cute-teddy-povekje-boi