Благодарам ама купивме веќе. Плус ова незнам дали го имаат(нашиов еурофарм го нема), шишенце 150мл за4+ со цуцла и силиконско клунче.
Јас ја имам истата од Икеа плус си уште еден ред фиоки. Сите негови алишта ми се таму и одлично ми послужи. Само да знаете читав пред некој ден дека се доста опасни за дете, имало многу пријавени случаи, така да гледајте да земете од серијата каде што се прицврстуваат за ѕид. Иако мислам дека направија масовно повлекување на сите модели што не се со прицврстувачи.
Во очна оптика каде што се продаваат наочари за вид. Таму би требало да има и за деца. Всушност подобро би било да си купиш од таму ако веќе мораш, зошто од останатите можеш да му го расипеш видот на бебето без разлика дали станува збор само за естетика.
Mami kaj moze da najdam bebeski hulahopki onaka pamucni meki? Sum videla kaj bebinja a ne moozam da najdam.
Јас имам на карамел. Ги купив ид дуќанчето кај бит пазар. Ги има иститњ во енци менци, ама по дупла цена
стружанка имам земано кога беше бебе во кутија се беби хоп пишува 250 денари, после открив многу поубави и поштосни во дуканчињата на бит пазар долж улицата што води накај женски пазар, 150 денари се. А, во дуканчињата што се кај уличката кај полициската станица може да се најдат и поевтини.
Majki kade moze da najdam niz skopje kosulka za bebe 4 + okolu 7 kila ima se so naogam e golemo ili karirano a n3 sakam karirano mi treba za ovie denovi
Каде може да најдам и по која цена се патиките детски што светкаат(во Мат стар нема бројче за нас) Фала
Ако бараш гонот да им свети видов во скечерс во сити мол. Не се секавам на цена, ама сега баш попуст имаат.