баш вака нешто. ама овде има само да нарачаш он лине или имаат продамница? не ми се праи нарачка само за тоа, а вака друго нешто не ми фаќа око
Мислам дека е само онлајн за жал.. Еве и јас кога ја отворив страната се потсетив дека сум ги заборавила во кошничка веројатно исто сум се мислела
нема поента да направам нарачка за 150 ден . мапет кидс не гледам тетра, ваикики бев не ми се свиѓаа... јас сум бог да чува , сите си купуваат обични и ми викаат оди во стружанка купи, ама меракот... ако најдеш негде пиши
Кај може да најдам капут за деца по можност онлине да го нарачам? Освен тила друг бутик што има ФБ или Инстаграм страна. Сите што ги гледав само јакни имаат објавено.
Од мамино те послушав и купив есенска јакничка и да у право си многу е убава, а сега се сетив дека имаше позади касата чорапки, ама тогаш не ми текна да земам
Хулахопки многу многу убави и дебели ама баш дебели како термо има во Тила. Баш вчера земав. И дезените се прекрасни.
Дали некаде имате видено ламба за во спална за да ја вклучуваме навечер додека спие бебето со можност да се регулира јачината на светлината? Какви ламби вие користите навечер за бебињата?