Имаше во џамбо кај крајната каса вакви за во штекер што светат со пригушена светлина. Околу 150-200 денари беа.
Јас ваква имам и е ептен практична. Со 3 нивоа на светлина е, првото е баш таман за ноќе. Плус се полни и можеш и да си ја шеташ. Мене ми е земена од Тесла лед ама ги има секаде кај шо продаваат сијалици и по книжари.
Кога сме кај ламби онаа како месечинка на постоље што беше каде може да се купи на лице место или страна пратете неможам никаде да ја најдам а пред некое време нон стоп ми искачаше
И јас имам ваква. Ја купив во некоја локална книжара За некој си 200 и нешто денари. И супер практична е. @Andrejaaaaaa најди ги на фб Spynex. Јас од таму имам и доста поевтини се, отколку На други места. 350 мислим беа.
Каква играчка или тропки имате ставено во количка? Прошетав по продавниците ништо не најдов убаво. Ако можете да споделете што имате и од каде да нарачам онлине.
Ako ti e za na rackata gledaj nekoi so poveke glodalki imase vo loko kroko takvi. Jas zemav od jumbo plisana e cela i bebe se puni so vlakna, ja trgnav sea rackata ja jade
Дали некоја мајка има купено од овие скафандери за бебе од Тила да ми каже колку се дебели? И како сте задоволни од облеката од Тила и дали си одговараат бројчињата според возраста на бебето/детето?
Во Тила се што има е преубаво! Бројчињата се точни за возраста. Немам купено ама ги гледав пред некој ден и тие и тие. Првиве се баш дебели, за зимо може да пројдат. Вториве се потенки како за сега есен/пролет. Многу се убави двата.
Во Тила е се квалитетно, посебно тоа што е нивно производство. Исто и увезеното му е топ. Бројчињата одговараат, но сепак јас земам бројче поголемо, бидејќи се памучни и ги сушам во машина да не се соберат случајно Знаат продавачките да ти кажат кое се собира и према возраста на детенцето ќе ти кажат кој број да си земеш. Јас сум презадоволна. Облеката од таму убиена од носење, како нова ни е.
Колку пари е перничево мама? Дали лизга материјалот и дали е помало во споредба со перница за доење или тука негде се?
За цена не знам точно, ќе те излажам ако кажам. Нас поклон ни е. А во однос на перница за доење, доста помалечко е. Материјалот е како свиленкаст, ама ми се чини добар е. Моево не седеше мн во една позиција, па не знам дали му лизгало или од што беше жилав се тркалаше