Јас го земав од Анифарм во Капитол од пред недела дена, ама сега гледам онлајн на страната пишува дека нема на залиха. Ако имаш прашано во Зегин, Еурофарм сигурно можеле да проверат и во други нивни аптеки. Да видиш во други аптеки на Бетти Фарм да проверат..
Во АнниФарм го нема, да. Зегин во 5 аптеки што бев немаат, Еурофарм во 2 прашав немаат, до душа и таму и таму зачудено ме гледаа, во Зегин НосеФрида ми го препорачаа, а тој веќе го имам дома. Ми рекоа најдобро на лице место да си побарам по другите аптеки. Во Бетти не сум проверила фала
И јас го имам НосеФрида ама не се споредува.. Со НосеФрида влечеш и додека искочи мрсулчето, ќе се умориш ќе прекинеш да влечеш и тоа ќе се врати пак. А со ова Носко дека константно си влече ги вади без проблем.
Да апидо , и хигија имаа достава да видиш и таму дали го има , и во некоа др тука го имаше баш блиска го купи пред некоа ден. Ако ти е итно ќе помагаме некако
Кога и да си во дилема за бројче земи го поголемото Многу брзо растат бебушки, а и да е поголемо ќе ти биде тебе полесно да му го облечеш, отколку да е кнап па да се препотуваш секое облекување
Полн е со мрсулчиња малиов од вторникот, пробувам со НосеФрида, со фенови, тропки во позадина, се бориме и мислам дека не му го вадам доволно секретот се слуша крчкање. Уште со Носко да пробам ми остана... Ајде, ама не знам како да ми помогнете освен најдеме инфо кај да купам
Ајде звони сабајле понеделник ако праќаат пораќај си го ти лично , ако не јас ќе ти го пуштам по карго не е пр ќе се договориме. Ќе видам и јас ќе се распрашам дали имаат достава надвор од кав , ќе ти пишам лп , ќе средиме ако може да издржите уште некоа ден. Да пишеше порано ќе видев ќе направеме некако , да не се маче кутрото , една пр во средата вечерта баш го зема , исти проблеми и она има со малата , само незн од која точно , може и од Апидо да било.
Мајки дали знаете негде да се продааваат ,незнам ни како се викаат нешто како заштиници ( чорапи) за тркалата на количката, зошто само тоаа правам само ги чистам тркалата а син ми и дома си заспива во неа.
Такви навлаки има на Али експрес, не сум видела кај нас. Јас им ставам медицински калјачи, многу практични се покажаа само да не е големо тркалото за да ги фаќа
Jas gi naracav i ednas gi upotrebiv. Isto mislev doma da ljuljam bebe ama koa vozis so niv suskaat taka da bebe ne zaspivase. Sea ja ljuljam nekad u hodnik za da zaspie I @Milkiway gi ima neka ti spodeli iskustvo moze pokoristeni i se
Каде да најдам на друго место бодиња од Џорџ освен Тајни бејби? Немале со долги ракави уште тие. Незнам зошто не ми текнува друго место, сите ги знаев
Онлајн детска облека sunny. Само незнам дали имаат на долги и они. На кратки знам носеа. Иначе мене од зара со долги ракави ми се поубави од на џорџ.
Фала, ќе ги прашам. Од Зара немам никогаш купувано боди. Ќе нарачам од Зара да видам баш какви се, има многу задоволни од нивните бодиња. Јас уште со куси му носам на моето, ама сега ми треба за подарок ама не можам да најдам.
Abe toa se podzakacuvase na drzacot na trkaloto ne znam bas kolku ke ti e prijatno vozenjeto so niv nadvor, baska stoznam i kolku ke traat taka. Sekako ne se skapi probaj vidi
US $2.45 41%OFF | 2PCS Stroller Wheel Covers Anti-dirty Dustproof Oxford Cloth Infant Carriage Wheel Protector Cover Stroller Accessories For Baby https://a.aliexpress.com/_mOUvlWq
@Slonce91 Не знам какви ти се тркалата на количката. Јас како паталец уште трудна дур бев си нарачав ама тие за на предните тркала не можам да ги користам. Поради пластикава не можам да ги наместам