Фала ти. Ај ќе почекам некоја др мама што го има да не каже. Ако не ќе праќам од Бт да ми купат. И јас сум со надеж дека ќе ми ја олесни борбата за менување пелена
Хахаха.. Моето мирно е за пресоблекување ама ајкулата ми користи за да јадам без да кенкам да го земам. Интересна е, држи внимание, кратко ама доволно е @kostovaivana го има мислам од Ск купено.
Баш вакви ми требаат фала мама https://www.lococroco.com/baby-shark-2 Повели мама спас за облекување после бањање
Tila, Muppet kids, Kids Zone Macedonia, Baby Shopp... или од страниве кај што нарачуваат од H&M, George...
Вакво нешто има ли кај нас во продавница, не ми се чекаат 2 месеци од али: Исто така, додаток за чашка за на количка?
Еве го од Бебе Хоум. Не можев да го најдам на страната вчера. Сликава е од фб. Да прашаш дали го имаат уште. Јас лани го купив околу 300 ден.
Многу избор има и ефтини се. Еве слика од нашата. Оваа беше околу 180ден. Имаше и поголеми со повисока цена секако.
Фала друже,немам вакцина за по молови ,бевме во Чаир во аутлетот ама баш ништо немаше .Ќе дојдам и до Струмица не е проблем