@IRBBB Заборавив да пишам, има и дрвени интересни играчки во Македонска книга. Баш ги гледав, ама бев со бебе и не беше мирен и не купив. Мислам ти прашуваше за дрвени играчки. Ако си Ск праќаат и по карго.
Не можам да едитирам, помина времето. Само што пишав тука тие на инстаграм ги објавија сите дрвени играчки хахаха.. Можи да ги видиш.
Да, јас барав. Веќе ги ѕирнав на фб, само што ми пиша. Фала ти ептеееен мама, борчиме кафе в парк. ❤️
Во џамбо има попрактично е овие се врти само капачето да не одвртуваш, по 59 ден зедов јас. @IRBBB исто џамбо за меките сликовници, внатре имаат како фолија некоја шушка, па и од страната како гумена глодалка е, ја изеде синко
Ама не знаеш колку е интересно. Пее и мрда со ушите, отвори затвори. Калина се заљуби ама овој е од Америка донесен
Jas iam takvo ama pa mene od hrvatska mi go donesoa....zabavno e dur ne trgne da.go jade, a ne mozea da go isperes ke se zezne skroz
Повели, Или 159 или 249 беше, одамна ја купив уште кога бев трудна ама пред 2 недели ја имаше во ск во џамбо.
Ги имаш истите и во венис и локо кроко - на овие 2 места се со кика бу етикета, во џамбо се со нивна етикета инаку се потполно исти. Е за цените не знам, види им на сајт на првите две.
Отварам Фб и на почетна ми излегува во фб група сликава... Си викам како да го видов негде слончево После ми текна каде сум го видела Ако го најдеш кај нас негде кажувај
https://www.babycenter.mk/mk-free-play-sloncek-loni-964225.html Ама 2000ки, ако ти чини сега уште да откријам на кој јазик пее, и ќе биде изгледа поклон за нова година ако најдам поефтино ќе ви кажам
Леле скапо. Тоа можи си вреди за парите ама за играчка што ќе им е интересна еден месец најмногу јас не би дала толку пари. И да го има на друго место, ќе е со приближна цена сигурно. Мартин не го сака повеќе