Jas zatoa so malo kadice sea top mi e, sama sedi si se drzi nema mnogu kade da padne bonbona mi e. Predlog za idni mami nemate potreba od golema kadicka
Да не знаете каде можам да најдам нешто вакво? Ама од нашиве страни негде или бутик, да не е али, амазон?
Дали може имате видено негде од меките како ќебенца скафандери, ама да е со два патенти, да се отвара и од лево и од десно?
Мами за повиткување за да спие мирно такво со лепенки како ќебенце тенко кај да најдам низ Ск. Не знам како се вика. Иначе му ебавме ежот тешко дека ќе спие мирно, се плаши од рачињата
Mamicki nova taze mama sum tocno tri dena imame so bebus, kazete mi kade da najdam pernice so dupka vo sredinata za da ne se pravi ramno glavceto koga lezi? koja pumpa za odmolzuvanje racna e najdobra? Mn mi se skapi elektricnite dali vredi da kupam grejac sterizilator za sisenca iako e rano? dali da mi go vitkam glavceto dur spie so zavoj ili so nekoja malecka traka za glava za usinjata da ne mu se vitkaat dur spie? pozz na site
-Перница не се препорачува никаква да се користи за бебе. Ќе си се врти само, ќе се формира главчето. -Јас имам на Чико рачна пумпа, супер е. Не се сеќавам колку пари беше. -За стерилизатор незнам, на доење е моето. -Јас прв пат слушам за врзување на главата. Остави го така нека си спие рает.
Да ти е жив и здрав бебушот, а тебе мама брзо опоравување. Перниче не се препорачува првата година, некои ортопеди велат и повеќе ама ако си решена такво имаш во Локо кроко, Тила.. Рачна пумпа најфалена на форумов мислам дека е на Чико. За грејач, стерилизатор нека кажат мајките кои даваат ад, не би знаела да ти кажам дали се неопходни. Немој да му редиш никаква трака на малечкото особено не за спиење оти не е безбедно.
- перница таква има во локо кроко ама не се препорачува никаква перница, бебе треба да спие на рамно, главчето ќе му се формира убаво, вртете му го и на двете страни дур спие - имам на чико рачна, добра е, околу 1900 денари е, ја има и по аптеки и во Енци менци - за Стерилизатор би почекала јас, може на ексклузивно доење ќе бидете. За подарок купивме истона чико стерилизатор, ептен се задоволни пријателиве. - нема потреба да му ги врзуваш ушите на бебето, удел во тоа какви увциња ќе има игра генетиката, така што колку и да се виткаат на почеток нема значење. Поздрав и со среќа, уживај во секој момент затоа што времето пребрзо поминува
Ние имаме слична од Лотус М и супер е . Лесно се одржува, со влажна крпа ја поминувам затоа што имаме и маче, материјалот е таков да ја задржува топлината, јас сум задоволна а ја платив 450 ден. Димензија 150 на 180цм. Се исплати понатаму кога ќе почне повеќе да разбира, ќе распознава жувотинки, букви и бројки.
Јас од лотус м. Најдобро потрошени пати дефинитивно. Убава мека, лесно се одржува. Јас ја тресам и ја бришеам со крпа. Нема да згрешиш.
И ние од Лотус-М ја имаме подлогата и сме презадоволни. Многу е убава. Се чисти со влажна крпа или со чистач на пареа. Многу ни е искористена нас, дури си играме со него си лежиме и ние на неа.
Одлична е, баш вчера ја фрлив старата,големиот ја испомоча и немие сигурна бебе да лежи. Сега ќе земам друга во Локо Кроко ги има