Сакав, ама се одлучивме за поголемо креветче за во детска соба, а сега желба ми остана нешто слатко мало и оваа корпа ја сакам
Сте виделе некаде ќебенце,постелнина со Елза...нешто од облека 2-3 големина? Или некоја убава играчка со Елза?
Купи си nexttome креветче, мислам @mssuniquee имаше ново за продажба ако го нема веќе дадено.https://www.google.com/search?q=nex...AQ&biw=360&bih=609&dpr=3#imgrc=VOivvBeCpqBLdM
Здраво на сите, каде можам да најдам ваква ламба? Или во форма на желка имам порано гледано на фб ама не се сеќавам на чиј профил.
Прашував за Ист Гејт дали има детска гардероба некаде со пристапни цени, и да ви кажам вчера бев во Sinsay и бев пријатно изненадена од цените, а квалитетот вака како вајкики ми изгледа. И бодиња и облека се има за мн. Пристапни цени. Чисто вака информативно на некој ако му треба.
Ве молам за предлог за играчка за машко детенце 3.5 години, да порачам онлајн да му достават до дома сакам. @emkaemka да не имаш некој предлог?
Не земав ништо, чекам породилно. Па има пакувани бодиња како на Џорџ, 459 ,3 бодиња по долги а баш убави толку евтини не се ни во стружанка и тритекс,долги кратки по 2,3, и 5 има пакувани. Долни тренерчиња 199 или 2 за 299, баш евтини ми се видоа цените. Јакни зимски по 700,800...
Дрвени може? Сторибокс, пример нешто за склопување, учење, мојов се што се реди и подредува сака. Мислам може кај нив онлајн да се плати, ако не види на Тополино, таму може сигурно. Друга опција Крш и Лего дупло коцки, ама ако има веќе треба да знаеш што нема.